Wij maken eerlijke kleding, op maat voor u gemaakt in ons eigen atelier!

Voor onze eigen Sjàzz collectie geldt : Niet u, maar wij zoeken de juiste maat voor u uit of maken het op maat!

Besteld u een kledingstuk van één van de merken die we verkopen, dan controleren we altijd of de maat die u besteld heeft, overeenkomt met uw maten. 

Daarom vragen wij uw maten door te geven.

Het is voor ons erg belangrijk dat we u een perfect passend kledingstuk toesturen omdat maten onderling vaak verschillen. Als we uw maten hebben, controleren wij of de maat die u besteld heeft overeenkomt. Wij zenden u dan altijd een passend kledingstuk toe.

Omdat we streven naar perfectie, is het vooral bij ons merk “Sjàzz” noodzakelijk dat u uw maten, na een bestelling, per email aan ons doorgeeft. Dit hoeft u maar eenmalig te doen tenzij uw maten verandert zijn. Wilt u dat dan ook aan ons doorgeven aub.

De ervaring leert ons dat er zodoende niets wordt geretourneerd vanwege de pasvorm. Alles wordt dus op maat gemaakt! Reacties zoals “perfect” en “geweldig” wijzen erop dat onze klanten daar zeer tevreden mee zijn. Daar zijn we erg blij. Met minder nemen wij ook geen genoegen!

 

Hoe u uw maten meet, ziet u in het volgende filmpje:  https://.be/uXfkou9BPqQ

Vooral uw lengte, taille, heup- en bovenwijdte zijn belangrijk.

Om uw privacy te garanderen, bewaren wij uw maten zorgvuldig. Deze zijn niet inzichtelijk voor anderen dan ons personeel.